21 Janar, 2021

Hebrenjtë e Vlorës në shek. XVI

Nga Ferid Duka Falë pozitës gjeografike si dhe vendit të privilegjuar që zinte në planet politike dhe ushtarake të shtetit osman, Vlora në shek. XVI...

Një komb në rrezik

Nga Dr. Valbona Nathanaili Çmimi "Nobel" në Ekonomi për vitin 2018 u nda ndërmjet studiuesve William D. Nordhaus nga Universiteti i Yale-s (ShBA) dhe Paul...

Në udhëkryqin e botimeve universitare

Nga Valbona Nathanaili A e bën një tekst i mirë më të mirë mësimdhënien? Përgjigja më e shkurtër do ishte jo. Por të gjithë jemi...

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019