9 Dhjetor, 2019

Pasioni dhe puna shpërblejnë! Intervistë me Regi Ajdinin

Intervistë me Regi Ajdinin Regi Ajdini është fituesi i Vendit të Parë, për nivelin 3 (klasa X) në Konkursin Kombëtar të Fizikës "Henrietta Leavitt" /2019 Fondacioni...

Ftesë për qytetarët – takohemi në Sheshin “Skënderbe”

12 korrik 2019, ora 20.30-22.00 Përsëri në Hënë, por me teleskop & Shpërndarja e Certifikatave dhe Çmimeve për pjesëmarrësit në Konkursin Kombëtar të Fizikës...

Ftesë për qytetarët – takohemi në Sheshin “Skënderbe”

12 korrik 2019, ora 20.30-22.00 Përsëri në Hënë, por me teleskop & Shpërndarja e Certifikatave dhe Çmimeve për pjesëmarrësit në Konkursin Kombëtar të Fizikës...

Kur investon për të ardhmen Nga Prof. Eranda Dragoti Çela

Matematika dhe shkencat gjithnjë shpërblejnë Shkenca dhe teknologjia janë çelësi për të jetuar në mënyrë aktive të sotmen dhe për t'u përgatitur për të ardhmen....

Respekt dhe mirënjohje për dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare

Nga Valbona Nathanaili Respekt dhe mirënjohje për dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare, në radhët e të cilëve rreshtohet edhe daja im, Zyhdi Riza Lahi, që...

Refleksione rreth dijes dhe komponenteve të saj

Në kohët e lashta dhe ato moderne Nga Dr. Valbona Nathanaili Fjala e mbajtur me nxënës dhe mësues të gjimnazit "Sami Frashëri", Tiranë, në...

Më shumë gra në shkencë, më shumë kreativitet!

Nga Prof. Asc. Alda Kika Zv. Dekane, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës

Shkenca është pasion, kurajë & këmbëngulje

Nga Dhurata Çupi Deputete, Kryetare e Aleancës së Grave Parlamentare Dhurata Çupi, Deputete,...

Nëse nuk e sheh, nuk bëhesh

Nga Valbona Sulçe Me rastin e 11 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Grave & Vajzave në Shkencë

11 shkurt – Dita ndërkombëtare e vajzave & grave në shkencë

Nga Valbona Nathanaili Për të katërtin vit radhazi, në mbarë botën, 11 shkurti, shënohet...

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019