28 Qershor, 2022

Komercializimi i shkollimit

Komercializimi i shkollimit Antologji / Zgjodhi dhe përgatiti për botim Valbona Nathanaili Botues: Fondacioni “Henrietta Leavitt” – Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media dhe Demokraci. Tiranë,...

Një dëshirë për Krishtlindje

Një dëshirë për Krishtlindje Autor: Katherine Rundell Ilustrimet: Emily Sutton / Shqip: Valbona Nathanaili / Botues: Fondacioni “Henrietta Leavitt” – Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media...

Pesë pengjet më të mëdha të jetës

Transformimi që pëson jeta nga ikja e njerëzve të dashur Autor BRONNIE WARE Botues në gjuhën...

Edukimi liberal Autorë: Valbona Nathanaili, Martha Nussbaum dhe Steve Fuller

Edukimi liberal Autorë: Valbona Nathanaili, Martha Nussbaum dhe Steve Fuller / Parathënia: Konstantinos GIAKOUMIS / Botues: Fondacioni “Henrietta Leavitt” – Fondacioni Shqiptar për Shkencë,...

Maradona: Dora e Zotit

"Maradona, Dora e Zotit" Autor: Jimmy Burns Shqip: Valbona Nathanaili /Botues: Fondacioni “Henrietta Leavitt” – Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media dhe Demokraci / Parathënia: Avokat...

Tirana Review of Books – Proces

Në proces botimi është seria e artikujve të uebit "Tirana Review of Books". Botimet do jenë në formë libri, me vëllime dhe me synimin për...

Kohë gri Autor Flora Shakaj

Kohë gri (Poezi) Autor Flora Shakaj Botues në gjuhën shqip Fondacioni "Henrietta Leavitt" - Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media...

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019