26 Janar, 2022

Remix Tirana 2019 / Forum Publik

Thirrje për artikuj Teatri Metropol i Tiranës, Qendra Kulturore Tirana dhe Fondacioni “Henrietta Leavitt”, Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media dhe Demokraci, me mbështetjen e Bibliotekës...

Qyteti im, e ardhmja ime – Konkurs për fëmijë

Konkurs për fëmijë në vizatim, poezi dhe përrallë Tema: "Qyteti im, e ardhmja ime" (Mbyllur për vitin 2020) Fondacioni "Henrietta Leavitt", në bashkëpunim me Bibliotekën...

Thirrje për artikuj / “Edukimi liberal”

Fondacioni “Henrietta Leavitt” hap thirrjen për artikuj me temë “Edukimi liberal” Afati i dorëzimit të abstrakteve: 1 qershor 2020 / Artikulli i plotë: 1 korrik...

Më shumë libra në bibliotekën e shkollës dhe të kopshtit: kërkohet edhe kontributi juaj!

Më shumë libra në bibliotekën e shkollës dhe të kopshtit! Dhuro libra për bibliotekën e një kopshti ose të një shkolle publike! Fondacioni “Henrietta Leavitt”...

Quo Vadis Humanitas

"Çfarë është jeta" – 78 vjet pas leksionit të famshëm të Erwin Schrödinger, pyetja e radhës: "Ku po shkon njerëzimi?" Frymëzuar nga leksioni i famshëm...

The 1st International Conference on Applied Physics (ICAP 2019) / Call for papers

The 1st International Conference on Applied Physics (ICAP 2019) is organized by the Department of Physics (University of Tirana), in collaboration with the Albanian...

Konkursi Kombëtar i Fizikës “Henrietta Leavitt” / 2019

Organizuar nga Fondacioni "Henrietta Leavitt", në bashkëpunim me Dep. e Fizikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës.  (Mbyllur për vitin 2019) Fondacioni...

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019