28 Shtator, 2022

25 shtator 2021 – Olimpiada Ballkanike e Fizikës për nxënësit e sistemit parauniversitar

Më datë 25 shtator 2021 u zhvillua Olimpiada III Ballkanike e Fizikës, organizuar nga “Shoqata e Fizikantëve” të Bullgarisë, në bashkëpunim me Shoqatat e...

22 qershor 2021 Promovimi i librit “Edukimi liberal” / Kopshti “Protagonistët & Kolegji Universitar...

Edukimi liberal Në kërkim të qasjeve që i shërbejnë misionit kryesor të shkollës: të edukojë qytetarë / Promovimi i librit “Edukimi liberal” dhe praktikë...

23 prill 2021 – Dita Botërore e Librit: FHL vjen me një libër të...

Në ditën Botërore të Librit, Fondacioni "Henrietta Leavitt" vjen me një libër të ri me poezi "Kohë gri" të autores Flora Shakaj.

Fushata zgjedhore dhe programet e partive politike – Me çfarë programi politik garojnë subjektet...

Nesër, datë 25 mars 2021 hapet zyrtarisht fushata zgjedhore për zgjedhjet për deputetë të Kuvendit të ardhshëm të Shqipërisë. Zgjedhjet zhvillohen datë 25 prill...

5 shkurt 2021 Quo Vadis Humanitas

Më datë 5 shkurt 2021, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, u organizua simpoziumi me temë "Quo Vadis Humanitas". Organizimi i...

14 nëntor 2020 – Shpërndarja e certifikatave të konkursit të fizikës “Henrietta Leavitt” /...

Tiranë, 17 nëntor 2020 Më datë 16 nëntor 2020, në shkollat "Ismail Qemali", "Sami Frashëri" dhe "A. Z. Çajupi", u shpërndanë certifikatat për fituesit e...

13 nëntor 2020 – Përkthyes dhe botues

Tiranë, 16 nëntor 2020 Në kuadër të Panairit të 23-të të Librit “Tirana 2020”, më datë 13 nëntor, u organizua takimi me temë "Arti i...

10 korrik 2020 Konkursi për fëmijë “Qyteti im, e ardhmja ime”

Më datë 10 korrik 2020, Fondacioni “Henrietta Leavitt”, në bashkëpunim me Bibliotekën “Qemal Baholli”, Elbasan, organizuan ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave dhe çmimeve për...

11 shkurt 2020 Dita ndërkombëtare e grave dhe vajzave në shkencë

11 shkurt 2020 Vendi:  Salla e Konferencave, Universiteti "Aleksandër Moisiu". Currila, Durrës. Ora 10.00 - 11.30 Fondacioni “Henrietta Leavitt”, në bashkëpunim me Fakultetin e Studimeve...

6 shkurt 2020 Komuna Zhelinë dhe Bashkia Korçë

Bashkëpunimi brenda rajonit - të promovojmë turizmin lokal Më datë 6 shkurt, në kuadër të forcimit të bashkëpunimit në rajonin e Ballkanit Perëndimor, Komuna e...

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019