Çfarë është jeta? Aspekti fizik i qelizave të gjalla / Mendja dhe materia / Shënime autobiografike Autor Erwin Schrödinger /Parathënia Steve Fuller /Shqip: Valbona Nathanaili /Botues: Fondacioni “Henrietta Leavitt” – Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media dhe Demokraci /Redaktor: Andrea Nathanaili /ISBN: xxx /Çmimi 1000 lekë / F. xx / Tiranë: qershor 2020.

Seria e librit shkencor.

Fondacioni “Henrietta Leavitt” ka marrë të drejtën për përkthimin në shqip, botimin dhe shpërndarjen, të librit “Çfarë është jeta? Aspekti fizik i qelizave të gjalla / Mendja dhe materia / Shënime autobiografike të autorit Erwin Schrödinger.

Proces botimi – së shpejti!