6 Qershor, 2023
Ballina Autorët Postime nga Valbona Nathanaili

Valbona Nathanaili

0 POSTIME 0 KOMENTET
Vizioni i Fondacionit “Henrietta Leavitt” është krijimi i një shoqërie ku demokracia është më shumë se e drejta për të votuar, fjala e lirë është më shumë se e drejta për të folur, shteti është më shumë se administrata, më i drejtë se tregu dhe më i fuqishëm se oligarkët. Fondacioni “Henrietta Leavitt” beson në formimin e një shoqërie ku të gjithë anëtarëve u ofrohen shanse dhe të gjithë kanë mundësinë t’i shfrytëzojnë ato shanse.

Asnjë postim për tu shfaqur

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019