6 Qershor, 2023

Aplikime

Më shumë libra në bibliotekën e shkollës dhe të kopshtit: kërkohet edhe kontributi juaj!

Më shumë libra në bibliotekën e shkollës dhe të kopshtit! Dhuro libra për bibliotekën e një kopshti ose të një shkolle publike! Fondacioni “Henrietta Leavitt”...

Quo Vadis Humanitas

"Çfarë është jeta" – 78 vjet pas leksionit të famshëm të Erwin Schrödinger, pyetja e radhës: "Ku po shkon njerëzimi?" Frymëzuar nga leksioni i famshëm...

Rrëfe historinë tënde të papunësisë!

Të gjithë  për shkollën Jeni diplomuar me “Master në Shkencë” në një fushë të caktuar të dijes, por nuk ju pranojnë si mësues në...

Qyteti im, e ardhmja ime – Konkurs për fëmijë

Konkurs për fëmijë në vizatim, poezi dhe përrallë Tema: "Qyteti im, e ardhmja ime" (Mbyllur për vitin 2020) Fondacioni "Henrietta Leavitt", në bashkëpunim me Bibliotekën...

Konkursi Kombëtar i Fizikës “Henrietta Leavitt” / 2020

Organizuar nga Fondacioni "Henrietta Leavitt", në bashkëpunim me Dep. e Fizikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës.  Fondacioni "Henrietta Leavitt", organizatë jofitimprurëse...

Thirrje për artikuj / “Edukimi liberal”

Fondacioni “Henrietta Leavitt” hap thirrjen për artikuj me temë “Edukimi liberal” Afati i dorëzimit të abstrakteve: 1 qershor 2020 / Artikulli i plotë: 1 korrik...

Remix Tirana 2019 / Forum Publik

Thirrje për artikuj Teatri Metropol i Tiranës, Qendra Kulturore Tirana dhe Fondacioni “Henrietta Leavitt”, Fondacioni Shqiptar për Shkencë, Media dhe Demokraci, me mbështetjen e Bibliotekës...

The 1st International Conference on Applied Physics (ICAP 2019) / Call for papers

The 1st International Conference on Applied Physics (ICAP 2019) is organized by the Department of Physics (University of Tirana), in collaboration with the Albanian...

Konkursi Kombëtar i Fizikës “Henrietta Leavitt” / 2019

Organizuar nga Fondacioni "Henrietta Leavitt", në bashkëpunim me Dep. e Fizikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës.  (Mbyllur për vitin 2019) Fondacioni...

“Komercializimi i shkollimit” / Thirrje për artikuj

Fondacioni "Henrietta Leavitt" hap thirrjen për artikuj me temë "Komercializimi i shkollimit" Afati i dorëzimit të...

Artikuj të tjerë

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019