17 Prill, 2021

Agjenda

Fushata zgjedhore dhe programet e partive politike – Me çfarë programi politik garojnë subjektet...

Nesër, datë 25 mars 2021 hapet zyrtarisht fushata zgjedhore për zgjedhjet për deputetë të Kuvendit të ardhshëm të Shqipërisë. Zgjedhjet zhvillohen datë 25 prill...

5 shkurt 2021 Quo Vadis Humanitas

Më datë 5 shkurt 2021, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, u organizua simpoziumi me temë "Quo Vadis Humanitas". Organizimi i...

14 nëntor 2020 – Shpërndarja e certifikatave të konkursit të fizikës “Henrietta Leavitt” /...

Tiranë, 17 nëntor 2020 Më datë 16 nëntor 2020, në shkollat "Ismail Qemali", "Sami Frashëri" dhe "A. Z. Çajupi", u shpërndanë certifikatat për fituesit e...

13 nëntor 2020 – Përkthyes dhe botues

Tiranë, 16 nëntor 2020 Në kuadër të Panairit të 23-të të Librit “Tirana 2020”, më datë 13 nëntor, u organizua takimi me temë "Arti i...

10 korrik 2020 Konkursi për fëmijë “Qyteti im, e ardhmja ime”

Më datë 10 korrik 2020, Fondacioni “Henrietta Leavitt”, në bashkëpunim me Bibliotekën “Qemal Baholli”, Elbasan, organizuan ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave dhe çmimeve për...

11 shkurt 2020 Dita ndërkombëtare e grave dhe vajzave në shkencë

11 shkurt 2020 Vendi:  Salla e Konferencave, Universiteti "Aleksandër Moisiu". Currila, Durrës. Ora 10.00 - 11.30 Fondacioni “Henrietta Leavitt”, në bashkëpunim me Fakultetin e Studimeve...

6 shkurt 2020 Komuna Zhelinë dhe Bashkia Korçë

Bashkëpunimi brenda rajonit - të promovojmë turizmin lokal Më datë 6 shkurt, në kuadër të forcimit të bashkëpunimit në rajonin e Ballkanit Perëndimor, Komuna e...

6 shkurt 2020 Universiteti “Fan S. Noli”

Integrimi i Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Europian në Agjendën e Institucioneve të Arsimit të Lartë Integrimi nga brenda Tavolinë e rrumbullakët Takimi është pjesë e...

16 janar 2019 Shkolla “Dhaskal Tod’hri” Elbasan

Të rinjtë në shkencë - pasion dhe mundësi  16 janar 2019: Shkolla "Dhaskal Tod'hri" Elbasan Të rinjtë në shkencë, pasion dhe mundësi! Ky ishte motivi,...

16 dhjetor 2019 Komercializimi i shkollimit Prishtinë

Më datë 16 dhjetor 2019, Instituti për Studime Sociale dhe Humanistike, Fakulteti Filozofik, Universiteti i Prishtinës (UP), në bashkëpunim me Fondacionin "Henrietta Leavitt" dhe...

Regjistruar me vendim nr. 717 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor,Tiranë, dt. 25.01.2019