Tiranë, 17 nëntor 2020

Më datë 16 nëntor 2020, në shkollat “Ismail Qemali”, “Sami Frashëri” dhe “A. Z. Çajupi”, u shpërndanë certifikatat për fituesit e çmimeve të para në Konkursin Kombëtar të Fizikës “Henrietta Leavitt”.

FITUESIT PËR VITIN 2020   

Vendet e para në Konkursin Kombëtar të Fizikës “Henrietta Leavitt” / 2020

Niveli 1 – Klasa XII

  • Fitues i Çmimit të Dytë

Genta Sakaj, ish-nxënëse në shkollën private “Goja e artë”.

Niveli 2 – Klasa XI

  • Fitues i Çmimit të Parë

Amra Karini, nxënëse në gjimnazin “Ismal Qemali” – lexo intervistën https://fhl.org.al/amra-karini-mos-kini-frike-nga-deshtimet/

Niveli 3 – Klasa X

  • Fitues i Çmimit të Dytë   

David Agolli, nxënës në gjimnazin “Sami Frashëri”  – lexo intervistën https://fhl.org.al/david-agolli-mos-u-shtirni-si-dikush-qe-nuk-jeni/

  • Fitues i Çmimit të Tretë

Ketli Keta, nxënëse në gjimnazin “A. Z. Çajupi” – lexo intervistën https://fhl.org.al/interviste-me-ketli-keta/